La falla Av. Corts Valencianes de Turís inauguren casal

0
817

La falla Av. Corts Valencianes de Torís va viure un d’aqueixos esdeveniments que marquen a una comissió i que queda gravat per sempre en la seua història. Com un ressorgir de les cendres com l’au Fènix aquesta comissió turisana va començar un nou periple en gran, amb la inauguració de la seua nova casa. L’acte va comptar amb la presència de representants d’entitats i associacions locals encapçalades per la corporació local presidida per Eugenio Fortaña.

I, com no, tothom faller va voler acompanyar als fallers de Corts en aquesta nova marxa i per açò els màxims representants de Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marquès i Antiga Fontanella també van estar presents.

Cristina del Valle acompanyada pel president des de la fundació de la falla, José Segura, i la xiqueta Aitana **Verdejo al costat dels seus presidents Eduard Niñerola i Jordi Marchuet recordaran sens dubte aquesta vetlada en la qual il·lusió i emoció van protagonitzar cadascun dels moments.
El nou casal gaudeix de gran amplitud, d’unes modernes instal·lacions i d’un pati per a realitzar activitats. A més es dóna la feliç circumstància que està situat quasi al costat de l’emplaçament habitual dels monuments fallers. L’esforç de tots els fallers ha tingut el seu recompensa.