SHARE

7 Televalencia emetrà en directe el moment en el qual es donaran a conèixer els noms de les màximes representants de les Falles 2019.

Ha arribat el moment més esperat pels fallers, el dia en el que s’anunciaran els noms de les Falleres Majors de València 2019. Serà esta vesprada a les 19 hores quan l’alcalde del Cap i Casal, Joan Ribó, òbriga el sobre lliurat pel jurat en el mateix Ajuntament per a donar a conèixer qui seran aqueixes dos representants de les festes josefines.

Des de 7 Televalencia seguirem cadascun dels passos del consistori fins que es produïsca l’esperada telefonada de l’alcalde a les dos representants de les Falles 2019. José González serà el responsable de conduir este programa especial acompanyat per Gloria Martínez, Fallera Major 2008, i María Berbel Fernández, Fallera Major Infantil 2009, per a repassar com se sentien en eixos moments en les quals van rebre la telefonada de la llavors alcaldessa de València, Rita Barberá.

Mentrestant el periodista Quique Collado serà qui acompanye a les noves representants de les festes josefines per a conèixer les primeres reaccions de les falleres i les seues respectives famílies davant l’esperada notícia de hui.

Després de la trucada de l’alcalde, Rocío Gil i Daniela Gómez cediran demà el testimoni a les dos seleccionades que ocuparan el seu lloc en el qual será l’acte de proclamació que també podrà seguir-se en directe des de 7 Televalencia.