SHARE

València viu una autèntica revolució en el seu tràfic rodat durant la celebració de les Falles. Els carrers tallats en les Falles de València solen donar-se en dos períodes diferents: de l’1 al 15 de març i del 16 al 19 de març. En les setmanes prèvies els corts es produeixen per la mascletà, mentre que en la setmana gran de les Falles el tràfic es veurà fitat per la concentració d’esdeveniments en ple centre de la ciutat de València.
Calles tallades per les mascletaes de les Falles

De l’1 al 19 de març València vibra amb l’ambient que deixa la pólvora, puntual amb la seua cita a les 14 hores cada dia en la plaça de l’Ajuntament. Per a l’arribada normalitzada d’aquells que volen presenciar el tret, des de les 12 hores es durà a terme el tall de carrers a l’interior el perímetre format pel carrer Colón, carrer Xàtiva, avinguda de l’Oest, plaça Ciutat de Bruixes, plaça Regna, calle Mar, carrer General Tovar i carrer Palacio de Justícia. Aquests corts es registraran fins a les 14:30 hores , i fins a mitja hora després de la seua finalització cada dia entre l’1 i el 16 de març.

Autorizados per l’Àrea de Mobilitat i vehicles que atenguen situacions d’urgència (havent-se d’acreditar davant la Policia Local la urgència del servei que ha de prestar-se i determinant els seus responsables la ruta d’accés a la zona restringida).