SHARE

La regidora Amparo Picó recorda a Fuset que incomplix el reglament faller.

Ciutadans ha exigit al president de la Junta Central Fallera (JCF) i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, que complisca el reglament faller quan en 2017 redacte novament les “Normas de Protocol i Actuació de les Falleres Majors de València i els seus Talls d’Honor” ja que les actuals incomplixen l’esmentada norma per haver-se fet d’esquena al secretari administratiu i a l’assessoria jurídica.

La regidora de Ciutadans i consellera del Consell Rector de la JCF, Amparo Picó, ha realitzat la seua petició en l’apartat de precs i preguntes del ple de l’Ajuntament de València.

“Em consta que ahir en el ple de l’organisme faller Fuset anunci la creació d’una comissió per a consensuar el contingut i, evidentment, portar-ho al ple i que més de 50 falles han reprovat l’actitud de la directiva de la JCF per incomplir el reglament per ometre al ple en la redacció de les normes i del concurs poètic per als versos de la Fallera Major en el llibre oficial”, ha manifestat la regidora.

Picó ha rebutjat de ple les afirmacions de Fuset de que Ciutadans pretén polititzar les Falles. “El regidor de Cultura Festiva i president de la JCF ha obviat al consell rector i al ple de la JCF. Això és incomplir les normes. Nosaltres no ho polititzem. Senzillament li demanem que complisca el reglament res més”, ha conclòs la regidora.