SHARE

Aprofitant les vacances de Nadal la Fallera Major Infantil de València Daniela Gómez de los Ángeles i la seua Cort d’Honor van visitar el taller de Miguel H on s’està elaborant la falla infantil de l’Ajuntament.

Pere Fuset, President de Junta Central Fallera, també va assistir a aquesta cita per a veure el procés d’elaboració d’aquest projecte.

Les xiquetes van tenir l’oportunitat de conèixer un poquet més sobre la seua falla que fa un homenatge al conegut conte en el seu 75 aniversari. Miguel H és l’artista encarregat de donar vida a “El Xicotet Príncep” amb fusta, cartó, suro, escorces, molsa… a personatges com el rei, l’Astròleg, el Vanidos o la Terra. Per a realitzar aquest projecte, Miguel compta amb l’ajuda de Reyes Pe, encarregada de vestir amb teles als ninots.

Tant Miguel com Reyes van explicar a les xicotetes tots els detalls de la seua falla i van poder realitzar tallers per a conèixer de primera mà com s’està creant el monument que el pròxim 14 de Març veurà la llum en la Plaça de l’Ajuntament.

Una vesprada diferent en la qual les xiquetes van poder veure un taller en ple procés de creació així com aprendre un poc més sobre els valors que ensenya aquesta bonica història.

Fotos: Josep V. Zaragoza