SHARE

La Falla Exposición-Micer Va mastegar ja té en marxa la segona edició de la seua Setmana Cultural i que finalitza el pròxim 30 d’octubre.

En este segon any, l’han dedicat a l’afició del València #vcfpassio. I a més de grans fotos, tindran una atractiva exposició d’objectes antics del VCF, entre els que destaca un passe de soci, amb 90 anys exactes d’antiguitat. És una extraordinària cessió del gran valencianista de Vinalesa i establit a Tortosa, Bernat Navarro Porter.

D’allò més destacat va ser la inauguració. Va tallar la cinta el president d’honor, Vicente Silla. Van estar en l’acte Jaume Domenech i Amadeo Carboni. També van homenatjar al senyor Pablo Sánchez Torrella, compositor de l’Amunt València i a la Peña Valencianista “Pepe Balaguer” de la Pobla de Vallbona, que compta amb 43 anys d’història.

El mateix Balaguer també va estar present. El dimecres 26 a les 21 hores, hi ha un senzill homenatge a Españeta, una llegenda del valencianisme i de la societat valenciana, per la qual cosa a qualsevol li agradaria fer-se una foto amb ell.

Tant el dimarts 25 com el dijous 27 dos apassionants taules redones. En la del dimarts, crida l’atenció la presència de Xiuxiueja i de Felman. En la del dijous, estaran destacats apassionats de la literatura valencianista com: Alfonso Gil, Paco Lloret, Miquel Navarro o Rafa Lahuerta, entre altres.