SHARE

En el marc del compromís de l’empresa amb l’entorn en el qual desenvolupa la seua activitat

Iberdrola va a patrocinar per quart any consecutiu la desfilada del Pregó amb motiu de les festes de Fogueres d’Alacant. Aquesta la col·laboració s’emmarca en el compromís de la companyia amb el seu entorn i poder així contribuir a mantenir vives les tradicions, com són els Fogueres de Sant Joan, i forma part del suport als diferents àmbits socials i culturals en les zones en l’empresa desenvolupa la seua activitat.

Al llarg d’aquesta vesprada les Belleses, Dames, Presidents i Banderoles de totes les comissions de les Fogueres desfilaran des de la Plaça d’Espanya fins a la Plaça de l’Ajuntament on se celebrarà el Pregó a càrrec de la gimnasta alacantina, Alejandra Quereda.

Els Nanos i Gegants seran els responsables d’obrir la desfilada i les colles Benacantil, Sant Antoni, Sant Blas, l’Embolic, la Canya, el Rebuig i els Amuntegats de Sant Joan seran les encarregades d’amenitzar tot el recorregut. La desfilada ho tancarà Sofia Escoda i Martina Núñez, Belleses del Foc d’Alacant al costat de les seues Dames d’Honor.

Com a mostra del compromís amb la festa alacantina la companyia va patrocinar nombroses edicions del tradicional Concurs de Escaparatisme que se celebrava en aquestes dates i, des de fa quatre anys, va decidir fer un pas més i col·laborar activament amb la Federació de Fogueres en la desfilada del Pregó.