SHARE

L´entrada mora i cristiana dels Alforins es celebrarà el pròxim día 9 de març a les 19:00 de la vesprada.

La Falla Pio XI- Fontanars prepara ja la seua XII entrada mora i cristiana dels Alforins que tindrà lloc el pròxim 9 de març a les 19.00 de la vesprada.

Ahir, a les 20.30 hores, en el casal de la falla Pio XI- Fontanars dels Alforins, va tindre lloc la presentació oficial de l’entrada, a la qual van acudir per primera vegada els nous Capitans de la Federació Valenciana de Moros i Cristians Jaime (Benicalapech) i Valentín García- Casarrubios (Moros i Cristians Ciutat Vella), juntament amb la Padrina de la Festa, Rocio Gil Uncio (Fallera Major de València 2018), acompanyada de les seues “Huríes” ( la seua Cort d’Honor). L’acte va ser conduït pel director del programa Vive las Fiestas , José González i Paloma Gutiérrez.

En l’acte es va presentar l’original del Cartell anunciador d’aquesta edició i es van detallar les abundants novetats d’aquesta Gran Entrada.

El president de la falla Pio XI, Paco García, ens va visitar en el programa Vive las Fiestas i ens va anticipar alguns detalls de l’entrada mora i cristiana, que comptarà amb 22 esquadres, 12 bandes de música, ballets, cavalls…

Com a novetat, enguany hi haurà un espectacle previ, a partir de les 18.00 hores, amb actors medievals, ballarines… que donaran passe a la pujada de caps, a les 18.30 hores, i finalment la gran entrada dels alforins que tindrà lloc a les 19.00.

Les Huríes (la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor) desfilaran, com ja feren l’any passat, tancant l’entrada.

Com a fi de festa es dispararà un castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Reyes Martín i a la nit, després del sopar, l’Orquestra Montecarlo, que amenitzarà la fi de festa.

Un any més la comissió del barri de Patraix es prepara per a viure un dels actes més importants del seu calendari faller.