SHARE

Dissabte passat es va celebrar en la Nau Jove de Silla, la gala del 40 aniversari de la Falla Port que va reunir a més de 400 fallers i amics de la comissió.

Els càrrecs d’aquest any tan especial, Marc Comí i Machancoses, Abril Moreno i Guaita, Imma Montero i Primo i Lorenzo Pérez i Rodriguez, van presidir un emotiu acte que va arrencar amb un audiovisual on es feia repàs a tots els monuments i llibrets de la història de la falla des que arrenqués la seua activitat l’any 1977.

Però sobretot, la gala del 40 aniversari de la falla Port va ser un homenatge a tots els Presidents Infantils, Falleres Majors Infantils, Falleres Majors i Presidents que durant tot aquest temps han representat a la comissió.

Tots ells van ser nomenats un a un, i van rebre un detall recordatori per part dels màxims representants de la comissió per a les falles 2017.

A més, en el seu discurs, el President de la comissió Lorenzo Pérez, va tenir unes paraules de record per als fundadors de la comissió, especialment per a Juan Ferreres, un faller exemplar, l’únic fundador que 40 anys després de la creació de la falla encara contínua sent faller.

Després de l’acte, es va celebrar la reinauguración del casal, on els assistents van poder gaudir d’un sopar i la posterior festa.

En una nit tan especial, la falla va comptar amb la presència de l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá Alberola i la regidora de festes Josefina Zaragozá Naranjo.