SHARE

La Falla Sapadors entregarà, el divendres 25 de novembre, els Premis Desgarrats en la seua dotzena edició.

Estos premis sempre han valorat els més purs valors fallers i valencians reconeixent la labor individual o col·lectiva de cada un dels premiats.

Arriba així el moment de presentar oficialment els premiats de la dotzena edició:

  • En l’apartat de les persones o entitats vinculats en pro del manteniment i defensa de les nostres tradicions el premiat en esta edició és: D. PACO NAFRE RAMIREZ.
  • En l’apartat de mitjans de comunicació vinculats a la nostra gran festa fallera, el premi s’atorga a: D. VICENTE MUÑOZ QUILES.
  • El premi extraordinari “VICENTE AGULLEIRO” destinat a l’artista faller que va aconseguir el NINOT INDULTAT en les Falles 2016 és per a: D. MANUEL ALGARRA SALINAS.

Finalment, el Premi Desgarrats a la millor comissió de falla, es desvelarà eixa mateixa nit, com sabeu hi ha dos mencions honorífiques i el propi Premi DESGARRATS. Havent puntuat totes les comissions censades en JCF, les tres nominades per número de cens, no vol dir que poguera coincidir amb l’orde dels premis, són:

  • NÚM. 28 CUBA – LITERAT AZORIN
  • NÚM. 145 DUC DE GAETA – POBLA DE FARNALS
  • NÚM. 202 HUMANISTA MARINER – MANUEL SIMO

La dotzena edició dels premis DESGARRATS tindrà lloc el divendres 25 de novembre en el SALÓ FALLER SAPADORS, ubicat en la callle Vicente Lleó 36-baix, sent el sopar típic faller a les 21:30 hores.

L’acte serà presentat per dos grans de la informació com són HERNANDEZ & HERNANDEZ, i comptarà amb un fi de festa d’excepció.

La Fallera Major de València 2016, Alicia Moreno Morales, junt amb els màxims representants de la comissió, seran els encarregats d’entregar els dits premis.