SHARE

El pregó i la crida són un dels actes més importants per a la festa fallera ja que suposen l’inici i el compte arrere per a les festes Josefinas. I és ací on Laura Puig Martí ha brillat amb llum pròpia.

Agustín i Amaia li han elaborat unes pintes en exclusiva inspirats en el dibuix del seu espoli “Noelia”.
Pintes en exclusiva per a Laura i per a aquest dia tan especial. Són de vorell de galeta voltejada amb motiu central de flors i garlanda de roses. Hem intentat plasmar el concepte d’aquest gran disseny creat pels prestigiosos telers de Vives i Mari.
Treballades en la tècnica del cisellat i repujat, xapades en or i amb fons arenado.

L’adreç també se li ha creat en exclusiva per a Laura. La veritat és que Laura ve de molts anys de tradició fallera i a vegades fer una cosa nova és tota una odissea, però la veritat és que se li ha creat un adreç espectacular.
Un adreç amb pendents model de girandolas, muntat en perla cultivada i combinat en cristall de swarovski.

La joia de tres cossos consta d’una potent llaçada de la qual naixen el ram de flors i acabada en un pendentif amb **lagrima en suspensió.

El collaret amb un motiu central del qual naixen set enfilats de comptes de perla cultivada de 3,5 mm. La seua polsera i anell a joc. Un conjunt a l’altura d’aquesta Gran Fallera Major de Gandia 2019.

Agustín i Amaia “Cumplir les expectatives que Laura ens proposa, és nostra gran recompensa .I volem agrair la confiança que Laura i tota la família ha tingut en tot moment amb nosaltres durant molts anys i especialment en aquest tan important.Sabem que aquestes gaudint del teu any al màxim i que tens una cort espectacular. Tens un gran carisma i un somriure captivador. No ho perdes mai”.

Fotos: Salva Gregori