SHARE

Sara i Marina preparen les seues exaltacionsc
Els nervis i l’emoció estan presents en una de les setmanes més importants

Les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, van ultimar este dimecres 23 de gener els últims detalls en el Palau de la Música per viure un dels dies més importants dins del món faller: les seues exaltacions.

Les Corts d’Honor, l’alcalde de València, Joan Ribó, i el president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, van assajar alguns dels moments que es viuran este divendres 25 de gener i dissabte 26.

Durant els assajos, totes portaven els cancans que lluiran este cap de setmana i van conèixer quines seran les seues posicions i alguns dels detalls de l’acte protocolari. Com es tradició, l’assaig es va realitzar davant l’atenta mirada de la prensa, alguns dels patges de les Falleres Majors, que trauen els coixins amb les bandes i les joies, i els canastillers, que s’encarreguen de l’ofrena floral.

A més, també es van preparar les llums i el son per a que tot isca perfectament i, per la seua banda, les ràdios i televisions van realitzar l’assaig tècnic amb l’objectiu de que tots els valencians i les valencianes puguen vore què passa al Palau de la Música.

Sara i Marina estaven nervioses i emocionades quan sols queden dos dies per viure el moment en què oficialment rebran la banda que les distingueix com a Falleres Majors de València i l’alcalde va voler compartir les seues vivències amb elles.

Des de Junta Central Fallera agraïm l’implicació de tot el personal del Palau que obri les seues portes per acollir un dels actes fallers més importants.

Fotografia: Armando Romero