SHARE

Toc d’atenció per a Pere Fuset, premi per a Pepe Martínez i despedida sense reconeixement per a José Acosta.

En ple pont del mes de maig, Junta Central Fallera ha reunit les Falleres Majors de València i els seus Talls d’Honor, components de l’ens, Presidents d’Agrupació, conductors, indumentaristas i mitjans de comunicació, en la tradicional menjar de germanor amb la que es tanca l’exercici faller.

Al llarg de la jornada ha tingut lloc el derbi futbolero entre components de JCF i mitjans de comunicació, així com els campionats de truc, parxís i dòmino. Després de reposar forces, s’ha donat pas a l’entrega de premis i reconeixements, votats pels mateixos assistents.

El Regidor de Cultura Festiva i President de JCF rep el Premi Llima en la tradicional menjar de despedida d’exercici de l’ens faller.

El secretari general, acabat de cessar en el càrrec, ha arreplegat el Premi Taronja en reconeixement a la labor realitzada durant els dos últims anys en Junta Central Fallera.

Entre el públic assistent ha cridat l’atenció el fet que, en cap moment, es reconeguera el treball del Vicepresident 1r de JCF responsable de l’àrea de Festejos, José Acosta, el qual a penes fa uns dies es despedia del càrrec a través de les seues xarxes socials.

S’ha trobat a faltar alguna menció cap a la seua persona, per la seua labor desinteressada en pro de les Falles, per part del President de JCF, Pere Fuset, i de la pròpia Fallera Major de València 2017, Raquel Alario, en els seus parlaments de despedida.