SHARE

La falla La Plaça organitza una jornada dedicada al plat més representatiu de la gastronomia localstrong>
El Rossejat de Torrent, el plat més representatiu de la gastronomia local, va rebre dissabte passat l’homenatge de les veïnes i veïns, en una jornada organitzada per la falla La **Plaça. De la mà del cuiner Manolo Carratalá es va oferir en directe les pautes i les claus per a l’elaboració del rossejat, alhora que es va projectar un vídeo. El Dia del Rossejat va estar amenitzat per **Antenita de Xiquet Ràdio i el ritme i la música de Kangoo Fitnsess.
La festa per a homenatjar el plat estrela de la cuina local, va comptar amb la presència, a més dels fallers de la pròpia comissió organitzadora, de l’alcalde Jesús Ros i del regidor de Falles, José Antonio **Castillejo, i de les falleres majors de Torrent, Carmen Raga i Leyre Gallego, amb les seues corts d’honor. També va haver-hi oportunitat de provar els diferents arrossos amb els quals algunes persones van participar en la degustació.