SHARE

Destinat a fallers infantils entre 8 i 14 anys d’edat adscrits a la Junta Central Fallera

L’activitat compta amb la col·laboració del Gremi d’Artistes Fallers, alumnes del primer curs del Grau Superior d’Artistes Fallers (IES Benicalap), la falla Alberic-Héroe Romeu, i els artistes fallers M. Jesús Giménez, Paco Pellicer, Roberto Martí, Ramón Espinosa, Daniel López i Ramón Ferrer.

El taller tindrà lloc els dies 23 de febrer i 2 de març en les instal·lacions de la Junta Central Fallera, des de les 9h fins a les 13.30h. La inscripció es descarregarà des de SECRETARIA VIRTUAL: Zona privada > Tràmits > Inscripció Taller Falles

El termini de sol·licitud serà fins al dia 20 de febrer o fins a aconseguir les 80 places disponibles (40 assistents per dia), i tindrà un màxim de 4 components per comissió.

Juntament amb la INSCRIPCIÓ s’ha de descarregar i emplenar l’AUTORITZACIÓ MATERNA I PATERNA AMB EL PERMÍS PER A ÚS D’IMATGES I VÍDEOS dels grups de treball. Les autoritzacions han d’estar signades tant pel pare com per la mare i s’han d’entregar en mà en la Delegació de Falla juntament amb la inscripció. Per a això, la Delegació habilita els dies 14, 18, 19, 20 i 21 de febrer, amb l’horari de 18.30h a 20h.

Per a consultes, està disponible el correu electrònic de la Delegació de Falla:

deleg_fallas@fallas.com

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

El taller estarà compost per 4 grups de treball dirigits per un component de la Delegació, i passaran per totes les fases del taller (modelar, tirar cartó, masillar, escatar i pintar).

Cada xiquet triarà un dels motles, molt senzills molts d’ells i adequats a la seua edat. Les fases que treballaran són les següents:

1.Dibuixar i modelar la figura enargila

2.Tirar cartó itraure lafigura del motle ajuntant lesparts

3.Aplicar gotelé i escatar

4.Pintar i decorar les figures