Aroma faller al Circuit Ricardo Tormo

0
332

El Campionat Fórmula E es va disputar el passat cap de setmana en el circuit Ricardo Tormo de Xest de València amb un aroma faller. El britànic Jake Dennis va ser el guanyador de la segona carrera del València E Prix. Aquesta va ser la primera experiència del Campionat del Món FIA de Formula E a Espanya.

Després de la carrera boja del dissabte en la qual mitja graella es va quedar sense bateria, la carrera del diumenge ha sigut més convencional amb una victòria de bandera a bandera del pilot de BMW i Andretti Jake Dennis, amb André Lotterer (Porsche) i Alex Lynn (Mahindra) en el podi de Xest.

FORMULA E
El campeonato Formula E se disputó el pasado fin de semana en Valencia

FOCUS EN LAS FALLES

No obstant això, la curiositat de la carrera va ser el suport a la festa de les falles. L‘organització va ajudar en la promoció de la festa a través de la figura de les hostesses i hostessos de la competició. Ells van ser xiques i xics abillats amb la indumentària tradicional Valenciana durant tot el cap de setmana. Aquest campionat va ser seguit per una àmplia majoria de països de tot el continent, i que per mesures de seguretat es va viure sense públic.

Així l’organització de circuit Ricardo Tormo al costat de la d’aquesta modalitat de competició d’elit en cotxes elèctrics va voler també fer l’ullet a la festa de les falles, més d’una vintena de persones van sorprendre amb aquesta indumentària tan rica. A més, no van poder faltar les fotos dels pilots amb les hostesses i la gent allí present que no van tardar a córrer per les xarxes socials.

Un cap de setmana especial tant per al món del motor com per al món de les Falles. A poc a poc la societat va veient una mica d’esperança en la volta a la normalitat. En uns mesos podrem veure el Circuit Ricardo Tormo a vessar de gent i unes Falles on els carrers de València es converteixen en rius de persones.