Emotiva causa al Sopar de Corts 2017

0
469

Els van seran destinats a la recerca de la Síndrome de Costello, malaltia que va patir el fill de Patricia, membre de la talle organitzadora.
Les falles també tenen la seua cara més solidària. Prova d’açò, és el tradicional sopar de Corts d’Honor, organitzada per a recaptar diners i destinar tots els beneficis d’aquesta a una bona fi. Una cita va tenir lloc divendres passat amb l’assistència de més 400 persones.

Les encarregades de l’organització d’aquest esdeveniment fuerón per segona vegada, les components de la Cort d’Honor de 2001, després que la Cort de 1992, que aquest 2017 celebra el seu 25 Aniversari, dedicarón la recopilació de la rifa a una bona i emotiva causa, però, sobretot, per un motiu personal.

El fill de Patricia Borrego, component de la Cort d’Honor de 2001, va nàixer amb una malaltia de la qual amb prou faenes existeix recerca ni tractament: la Síndrome de Costello. Una malaltia congènita i de la qual només es coneixen 12 casos a Espanya. El xicotet va morir l’estiu passat.

Amb el col·lectiu faller es volco en aquesta causa, i amb Patricia i la seua família, tots beneficis fuerón per a posar el seu granit d’arena en l’avanç de la recerca d’aquesta malaltia qualificada com a ‘rara’.

A l’acte no va faltar la presència de l’actual Fallera Major de València, Rocio Gil i la seua Cort d’Honor, així com moltes cares conegudes del món de la festa.