Les Falleres Majors de València en 7TeleValencia

0
511

Sara i Marina passaran per 7Televalencia per a estrenar-se en el seu càrrec.

Des que escoltaren a l’altre costat del telèfon la veu de l’alcalde de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, Falleres Majors de València 2019 han començat a experimentar el que significa aquest càrrec. Durant estes dues setmanes, les seues agendes s’han vist plenes d’actes i tots volem saber i conéixer de prop a les màximes representants de la nostra festa.

Desde que van rebre l’esperada telefonada i forem proclamades, al llarg d’estos dies han compaginat nombrosos actes, com «Una festa per a tots» o les diverses proclamacions de Falleres Majors de les Juntes Locals amb les trobades amb la premsa.

Hui visitem l’estudi de 7TeleValencia per compartir micròfons amb una altra Fallera Major de València, una Indumentarista i públic del carrer. A més, dins d’esta entrevista al plató d'»vivelasfiestas» amb el presentador José González, tot un referent dins del món faller.

Esta nit Sara i Marina han la seua professionalitat i naturalitat traient la millor dels seus somriures en 7TeleValencia.