L’Horta Sud celebra la III Gala Fallera

0
255

La Comarcal de l’Horta Sud va festejar la seua tercera Gala Fallera, així com el canvi de presidència a la Junta Local Fallera de Sedaví.

Diumenge 3 de juny, l’Horta Sud celebrà la IIIa Gala Fallera de la Comarcal, amb la Junta Local Fallera de Massana com a amfitriona de l’acte. L’esdeveniment, que va tindre lloc en el saló Forsañ, suposà també el canvi de presidència de la Comarcal de l’Horta Sud, que enguany recaurà sobre la Junta Local Fallera de Sedaví.

A esta jornada de germanor no volgueren faltar les màximes representants de les Juntes Locals que integren la comarcal de l’Horta Sud: Alaquàs, Albal, Alfafar, Benetússer, Catarroja, Paiporta, Picanya, Manises, Silla, Sedaví, Massanassa i la Junta Central Fallera, que també va ser convidada. Així mateix, també acudiren les Falleres Majors d’Aldaia i les seues respectives Corts d’Honor.

La gala s’inicià amb el playback de la Falla Plaça Lepanto de Benetússer, guanyador del II Concurs de la “Champions, Junts Molem Més”. Durant l’acte, es va fer entrega del segon premi “Pep de l’Horta” del Casal Bernat i Baldoví als representants de la Falla Plaça Corts Valencianes, que en les Falles passades va ser atorgat al ninot infantil. Per a concloure la jornada es realitzà un vi d’honor.

Fotografies: Josep V. Zaragoza