Compartir

La Falla Plaza d’Espanya de València, conjuntament amb l’Agrupació Falles Centre, ha organitzat la II Dansà en honor a Sant Vicent Màrtir, patró de la ciutat de València, per a commemorar la seua festivitat.

La dansà va tenir lloc el diumenge 21 de gener de 2018, a les 11:00, en la calle Ermita de València, al costat de la Parròquia de Sant Vicent Màrtir.

En ella han participat més de 150 bailadores pertanyents als grups de ball de les falles de l’Agrupació Falles Centre com: Falla Sant Vicent Marvà, Falla Plaça del Pintor Segrelles, Falla Alberic- Heroi Romeu, Falla Sant Francisco de Borja -Marquès de Zenete i la Falla Plaza Espanya. A més del Grup de Danses Sant Roc, el Grup de Danses de Torrent, el Grup de Danses d’Alboraia, el Grup de Danses de Montolivet, l’Agrupació de la Saidia, el Grup de Danses Sant Vicent Ferrer de l’Altar de Russafa, o els grups Alimara, La Senyera, Quiqueries, Atzavara, La Magrana, Santa Bàrbara, Ronda d’Aldaia, la Asociació de Balls Populars i Tradicionals Turia entre altres grups, als quals la Falla Plaza d’Espanya i l’Agrupació Falles Centre volen agrair la seua col·laboració en aquest acte. Va obrir la dansà Raquel Alario Bernabé, Fallera Major de València del 2017, pertanyent a l’Agrupació de Falles Centre.

L’acte va comptar amb una gran afluència de públic que es va congregar al llarg de la calle Ermita, per la qual cosa es pot qualificar aquesta segona Dansà a Sant Vicent Màrtir com un èxit de participants i de públic, que esperem es consolide per a anys esdevenidors.