Pasdobles per a les Falleres Majors de València 2019

0
280

La Banda Municipal de la ciutat va estrenar les peces dedicades a Marina i Sara

El Palau de la Música de València es va vestir de gala el passat diumenge 10 de març per realitzar el concert de la Banda Municipal de la ciutat en el qual es van estrenar les peces dedicades a les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal.

Davant d’una sala plena de gom a gom, es va estrenar el pasdoble faller dedicat a la Fallera Major Infantil 2019, una obra composta per Eduard Nogueroles. Per la seua banda, també es va estrenar el pasdoble de concert, obra de Manuel Morales dedicat a la Fallera Major 2019.

L’esdeveniment va tenir un caire molt especial perquè el mestre Rafael Sanz Espert, director de la Banda Municipal de València, va incloure en el programa la suite de Fallera Major composta per Adam Ferrero. Va ser un moment molt emotiu, sobretot per a Marina Civera, qui es va emocionar en escoltar-lo.

Tant Marina Civera com Sara Larrazábal van pujar a l’escenari per rebre les partitures de les seues corresponents pasdobles i per lliurar un obsequi als dos compositors de les peces.

Fotografies: Armando Romero