Pere Fuset presenta el cartell d´Expojove sense seleccionar a l’artista que l’havia de dissenyar

0
236

FUSET PRESENTA EL CARTELL DE EXPOJOVE 2019-2020, SENSE ADJUDICAR A QUI FINALMENT L’HAVIA DE CONFECCIONAR, DELS TRES SELECCIONATS PER L’ESCOLA D’ART I SUPERIOR DE DISSENY DE VALÈNCIA

El cartell es va poder veure en la guia de nadal 2019/20 divendres passat 13 de desembre, i en els autobusos de la ciutat ja va la imatge circulant.

Divendres passat 13 de desembre, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, presentava la Guia de Nadal 2019/2020, que conté tota l’oferta d’activitats per a aquest Nadal a la ciutat de València.

En la pàgina 15 d’aquest programa, apareix des del divendres, el “cartell adaptat” “que suposadament representa la imatge que anuncia la que suposadament ha de ser el cartell de la 38a edició de Expojove 2019-2020:

A més, ahir dilluns 16, es penjava en la web de Expojove altres versions del cartell i les seues adaptacions que en data d’avui no estan contractades ni es coneix oficialment i a través de resolució municipal a l’artista responsable.

Segons ha pogut conèixer aquest mitjà, en les bases del procés de selecció “procés de selecció dels treballs de disseny de la proposta de la imatge gràfica per a Expojove 2019-2020”, aprovades per resolució el passat 21 de novembre, a continuació s’assenyalen algunes:

“Els autors presentaren la seua proposta en els instal·lacions de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, tenint com a data límit el 27 de novembre de 2019.

Un comitè seleccionarà la proposta de disseny a la qual s’adjudicarà, mitjançant el procediment de contracte menor, la realització final del cartell i el desplegament de la imatge gràfica per a Expojove 2019-2020.

El comitè és constituirà el dia 28 de novembre, als 12.00 hores, en la delegació de Cultura Festiva.

Una vegada resolt el procés pel comitè de selecció, és donarà a conéixer el dissenyador o dissenyadora de la proposta guanyadora. La resolució del comitè és farà pública en la pàgina web de l’ Ajuntament de València i en la de l’ Escola d’ Art i Superior de Disseny de València, a més de notificar-s’a la persona guanyadora de la selecció”.

Una altra irregularitat administrativa del regidor Pere Fuset que s’avança a la tramitació municipal, saltant-se el procés administratiu, presentant i fent públic el cartell sense seleccionar definitivament a l’artista i les adaptacions del cartell.