Carles Ruiz aconsegueix el ‘sold out’ per a les Falles 2020

0
2516
Font: Levante-EMV

A dues setmanes que les Falleres Majors de València donen el tret d’eixida a les Falles 2020 des de les Torres de Serrans, les reserves per a pentinar-se de fallera ja han començat.

Falleres de tota condició van passar la nit al ras per a agafar torn de perruqueria i maquillatge en aquest conegut establiment del Passatge Ripalda durant els dies grans de la festa.

La cua és la manera d’igualar a totes en oportunitats. “En el seu moment, per a evitar problemes, decidim que totes tingueren l’oportunitat alhora. Si no, els torns s’agafarien quasi d’any en any” explicava l’estilista Carles Ruiz. De fet, més de 100 persones ja tenen cita per a la setmana fallera.

Un dels secrets de Carles Ruiz, i pel qual tant les Corts d’Honor com les Falleres Majors de València i centenars de falleres acudeixen a la seua perruqueria, és la seua habilitat a l’hora de pentinar ja que gràcies al seu bon fer aconsegueix que xiquetes i dones lluïsquen amb el pentinat perfecte, de forma còmoda i sense el dolor dels ganxos.