Hora i lloc dels castells pirotècnics del mes de juliol a València

0
1291

La Gran Fira de València 2023 arriba de nou a la ciutat. La festa estival torna als carrers de València un any més, amb esdeveniments repartits per diferents punts de la ciutat i en el qual parteix el 22 de juliol com a dia gran en comptar amb la Gran nit de la Fira de Juliol 2023 de València. “La Gran Fira de València omplirà el mes de juliol amb una programació descentralitzada, amb més de cent activitats gratuïtes per a tots els públics, perfils, edats”, ha destacat el regidor Santiago Ballester.

Ballester ha destacat que, dins de la programació, “la pirotècnia serà un dels plats forts, amb els Focs de la Fira, ja que acompanyaran de manera transversal totes les activitats”.

  • L’1 de juliol es realitzarà l’encesa de la Fira amb la traca correguda inaugural en la plaça de l’Ajuntament. Mentre que a les 23.30 hores iniciarà el correfoc amb Infern Faller, Socarrats de Campanar, Dimonis de Mislata i Colla de Dimonis de Massalfassar.
  • El dia 8 de juliol, la pirotècnia Nadal Martí dispararà un castell nocturn de pals enfront de les Torres de Serrans.
  • El 14 de juliol a les 24:00 hores es realitzarà el tradicional espectacle piromusical en La Marina, en el marc de la Nit a la Mar, a càrrec de la pirotècnia Vulcà, que “homenatjarà la música en valencià i al cantant Nino Bravo”, ha indicat el regidor.
  • A més, el dissabte 22 de juliol a les 23.00 hores, en la plaça del Mercat, Caballer FX dispararà una minimascletà.
  • El divendres 28, la pirotècnia del Mediterrani oferirà l’espectacle de focs artificials Cremant la Fira.