Jurat Fallera Major Infantil de València 2018

0
1585

Estes són les persones que composen el jurat que seleccionarà a la Fallera Major Infantil de València 2018 i a la seua Cort d’Honor.

Inmaculada Atienza Peñarroja

Vicepresidenta de Protocol de la Falla Llanterna – Na Robella – Baró de Càrcer i delegada de Festes de l’Altar vicentí del Mocadoret. Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants. Ha cursat Filosofia, Ciències de l’Educació i Magisteri d’Educació Primària, així com els Màster en Recursos Humans, Màster en Direcció de Centres Educatius i Expert Universitari en Falles i Creativitat. Ha treballat en processos de selecció i formació en l’àmbit empresarial i exerceix com a docent i pedagoga en Educació Primària i Secundària. Amant de la indumentària tradicional valenciana i el nostre folklore.

Teresa Estevens Chardí

Fallera de la Falla Plaça la Sequiota – El Palmar des del seu naixement, forma part de la directiva de la comissió des de 2010. A banda de ser Fallera Major, ha sigut delegada d’infantils, vicesecretària, i en l’actualitat, secretària de la falla. Va formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València l’any 2001. Graduada en Magisteri Infantil per la Universitat de València, treballa com a tècnic superior d’Educació Infantil en una escola infantil de Torrent.

Natalia Bisbal Suay

Fallera de la comissió de Cervantes – Pare Jofré des de fa 32 anys, on a més de ser Fallera Major Infantil en 1996 i Fallera Major en 2008, ha desenvolupat també diversos càrrecs. L’any 1997 va ser Fallera Major Infantil de València. Ha estudiat Màrqueting i Gestió Comercial i també Relacions Laborals. És empesaria de moda i directora d’un centre educatiu d’idiomes i classes de reforç.

Antonio Guisado Gómez (119 vots)

Falla Vidal de Cañelles – Sánchez Coello

President de la Falla

Faller des de fa més de dos dècades, ha format part de la directiva durant més de 15 anys, 10 dels quals ha ostentat el càrrec de la presidència de la comissió. A més, ha sigut jurat de diverses juntes locals i posseeix el Bunyol de Fulles de Llorer de Junta Central Fallera.

Jesús Montiel Llora (125 vots)

Falla Azcárraga – Ferran el Catòlic

President de la Falla

Després de pertànyer a la directiva de la seua comissió com a delegat d’Infantils durant 13 anys de forma ininterrompuda, en l’actualitat és el president de la Falla Azcárraga – Ferran el Catòlic. A més, ha format de la directiva de l’Agrupació de Botànic durant diversos anys i ha sigut jurat de falla en 7 ocasions, de l’Exposició del Ninot, així com 2 anys en el concurs de presentacions de Junta Central Fallera. En el terreny acadèmic, és Mestre diplomat en Educació Musical i Primària. Montiel es defineix com una persona justa, objectiva i equànime.

Borja Sanz Benlloc (101 vots)

Falla Mestre Arambul Sanz de Campanar

Delegat del Sector de Campanar

Estudiant de l’últim curs del Doble Grau de Dret i Ciències Polítiques en la Universitat de València, Borja Sanz es considera, als seus 22 anys, un amant de les Falles. Per aquest motiu, ja ha ocupat el càrrec de president de la seua comissió durant dos exercicis, a més del de secretari, i ha pertangut a altres delegacions, com la de Protocol o Festejos. Així mateix, des de l’any passat és el delegat del sector Campanar i, actualment, exerceix el càrrec de secretari de la Delegació de Protocol i Relacions Públiques. En el seu temps lliure, treballa com a monitor de menjador en un col·legi públic de València. Sanz considera que, després de conviure durant dos anys amb les Corts d’Honor i Falleres Majors de València, coneix les qualitats que han de tindre les persones que aspire a sengles càrrecs.

Francisco Javier Nieto Roma (118 vots)

Falla Ministre Mayans – Plater Suárez Almassora

President de l’Agrupació de Sagunt – Quart

Francisco Javier Nieto compta amb dos anys com a delegat de Festejos i altres dos com a vicepresident d’Infantils de la seua comissió, Ministre Mayans – Plater Suárez – Almassora, de la qual a més, és un dels fundadors juntament amb la seua família. Cal destacar que ha sigut president de la seua falla durant quatre exercicis i ha ostentat el càrrec de la vicepresidència de Festejos de l’Agrupació Sagunt – Quart durant un altre més. Enguany, a més de ser president de la seua agrupació, ha creat el Grup de Ball Regional, el primer concurs de fotografia i el primer de Fogueres de Sant Joan de l’Agrupació Sagunt – Quart.