Rocío Gil ja és Fallera Major de València

0
791

La imposició de la banda és un dels moments més esperats de tota Fallera Major de València, i així ho ha viscut Rocío.

Rocío Gil Uncío ha complit un dels moments més esperats de tota Fallera Major de València: la seua pujada a l’escenari del Palau de la Música, per a rebre de la mà de l’Alcalde, Joan Ribó, la banda que l’acredita com a la màxima representant de la nostra festa.

Al compàs de la suite Fallera Major, Rocío eixia saludant del final de la sala i totes les falleres majors de les comissions, que omplien de gom a gom la Sala Iturbi, la rebien en peu, com la seua distinció mereix.

Joan Ribó, alcalde de València, ha sigut l’encarregat de imposar la banda a Rocío, que ha arribat de la mà de la seua germana, Carla Gil; i Pere Fuset, President de Junta Central Fallera i Regidor de Cultura Festiva, li ha entregat a la ja Fallera Major de València, la joia.

Molta emoció també per part del familiars de Rocío, que ocupaven les primeres files, per a poder gaudir d’este moment tan especial i únic per a ella.

Després el cosí de Rocío, Javier Gil ha sigut l’encarregat de portar-li el ram de flors i el coixí per a acomodar-la en la seua Cadira d’Or.

Fotografies: Armando Romero.