Alzira acollirà la III Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana

0
299

Se celebrarà del 7 al 9 de juny al Gran Teatre de la ciutat

Els dies 7, 8 i 9 de juny de 2019 al Gran Teatre d’Alzira es vestirà de gala per celebrar la III Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment es va presentar el passat divendres 17 de maig a la Casa de la Cultura d’Alzira i va comptar amb la presència de la Fallera Major de València, Marina Civera, i de les Falleres Majors d’Alzira, Inés Brines i Mercedes Bohigues. Durant la vesprada es va donar a conèixer també l’entitat local sense ànim de lucre que rebrà la recaptació obtinguda de les entrades solidàries dels espectacles: la Creu Roja d’Alzira.

El divendres 7 de juny a les 23 hores es representarà “La Consogra”, a càrrec de la falla Plaça de l’Ajuntament de Sueca, que serà qui inaugure la mostra. El dissabte 8 de juny serà el torn de la falla Cambro de Tavernes de la Valldigna amb “La Plaça de Cànovas” a les 18 hores i de la falla Sant Roc i Gómez Ferrer de Torrent amb “Ma sogra és …” a les 20 hores .

L’últim dia es representarà “Boeing Boeing”, a càrrec de la falla Barri Sant Francesc d’Oliva a les 16 hores; “Taxi”, de la falla Avinguda Josep Pau d’Alzira a les 18 hores i, finalment, “Swimming Pool”, de la falla Arxiduc Carles-Músic Gomis de València. A les 22 hores serà la cloenda oficial de l’esdeveniment.

A més, el diumenge 9 de juny també hi haurà teatre infantil. A les 11 hores “Una festa de pijames”, de la falla Ramón i Cajal de Torrent, i a les 12:30 “Per Voler Fer el bé”, de la falla Les Basses d’Alzira. L’acte de presentació d’aquesta III Mostra de Teatre Faller de la Comunitat Valenciana va ser conduït per l’assessora de Junta Local Fallera, María José Boluda, i presentada pel Secretari General de Junta Central Fallera, Ramón Estellés, el Delegat de Juntes Locals de Junta central Fallera, Ferran Martínez, i per la vicepresidenta de Cultura, Teatre i Solidaritat de Junta Local Fallera d’Alzira, Tamara Pérez.

Fotografies: Armando Romero