Ana Bonet Cerdá presentada com Reina de l’Ateneo Mercantil 2020

0
648

L’Ateneu Mercantil de València ha celebrat la presentació de la Reina de l’Ateneu 2020, Ana Bonet Cerdà, i la seua Cort d’Honor, composta per Mónica Bascuñan, Marta Parra, Irene Carreras, Elena Albo, Pepa Falomir i Julia Falomir.

Amb aquest acte l’Ateneu arranca els actes amb motiu de les festes falleres als quals continuarà la inauguració de la Barraca Fallera o el Sopar de Gala que es realitzaran en el Saló Noble.

Com ha explicat durant la seua intervenció la presidenta de l’Ateneu, Carmen de Rosa, Ana Bonet és una jove graduada en Magisteri d’Infantil i Primària i fallera de Joaquín Costa Conde Altea, on ha sigut Fallera Major Infantil i Fallera Major en 2015. A més té unes fortes arrels familiars en l’Ateneu, ja que el seu rebesavi Bernardo Gómez va ser president de l’entitat en 1900, quan l’Ateneu se situava en la Plaça Juan de Villarrasa número 1.

Per aquest motiu, Carmen de Rosa ha recordat que “Bernardo Gómez va participar en 1902 en la inauguració de la Cambra de Comerç de València que es va instal·lar en els locals de l’Ateneu, va presenciar la creació de la Casa de la Caritat en 1906 i, per descomptat, va participar en l’organització de la Gran Exposició Regional de 1909 que va transformar a València en una ciutat de prosperitat”.

La presidenta de l’Ateneu també ha indicat la importància de les falles en l’Ateneu i ha convidat als socis a participar tant de la festa com de les activitats de la ciutat. Així mateix, ha destacat la col·laboració contínua entre l’entitat i Junta Central Fallera que s’ha traduït en la visita de la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i de la Fallera Major Infantil de València, Carla García, durant la vesprada per a poder felicitar a Ana i la seua cort, ja que per motius d’agenda no podien assistir a la presentació.

En l’acte ha actuat de mantenidor el seu germà, Bernardo Bonet, i també ha intervingut el poeta Situat Sanchis recitant uns poemes dedicats a la Reina. Abans del començament de la presentació s’ha oferit un concert de Aisha Bordás i Angel Bellido.