Programa de les Festes de Moros i Cristians al cap i casal 2017

0
1583

Dimecres que ve 27 de setembre, a les 20:30 hores, el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València acollirà la lectura del Pregó de la Festa de Moros i Cristians 2017, a càrrec del periodista Bor Peiró. Així mateix, tindrà lloc la presentació oficial del cartell anunciador a càrrec del seu dissenyador.

El dissabte dia 30, a les 20:00 hores, serà el torn de les Embaixades de la Conquesta, en les Torres de Serrans. Un representació dels moments previs a la Conquesta de València que enguany compta amb un guió i espectacle renovats.

L’endemà, al matí, a les 11:30 hores, el Alardo d’Arcabusseria (espectacle pirotècnic) serà el gran protagonista de la jornada. El mateix es realitzarà entre la Plaça de la Verge i les Torres de Serrans. Amb Ofrena prèvia, per part dels Capitans i de la Padrina, en la Basílica de la Mare de Déu.

El dissabte 7 d’octubre, a les 19:00 hores, se celebrarà la III Entrada Infantil que discorrerà per la calle Cavallers (Teatre Talía) i carrer Serrans fins a les Torres, i en la qual participaran la Fallera Major Infantil de València 2016, Sofia Soler, i la seua Cort d’Honor.

Del dissabte 7 d’octubre al dijous dia 12 es podrà visitar el Gran Mercat Medieval i d’Artesania “València – Jaume I”, en el qual hi haurà més de 100 punts d’interès i atraccions diverses.

El diumenge dia 8, a partir de les 23:00 hores, en el carrer Blanqueries -al costat de les Torres de Serrans- tindrà lloc la Gran Revetla “El Ball de la Conquesta”.

Finalment, el dilluns dia 9, a partir de les 17:00 hores, la XIV Entrada Mora i Cristiana de la Ciutat de València serà la gran protagonista.