Així sera la Falla de 2018 de la Plaça de l’Ajuntament

0
581

A menys de dos mesos per a les Falles. Vivelasfallas s’endinsa a la Ciutat de l’Artista Faller per parlar amb els creadors del principal monument que es plantarà a la Plaça de l’Ajuntament.

 

A menys de dos mesos per a les Falles 2018, ens desplacem fins a la ciutat de l’artista faller para endinsar-nos en el que, cada dia, és el lloc de treball dels creadors del principal monument que es plantarà a la Plaça de l’Ajuntament.

Parlem amb Pepe Latorre i Gabriel Sanz, que tornen a ser els autors, per segona vegada de la falla gran. Una falla, que com podem comprovar, in situ, ja no és un simple esbós. I és que, Latorre i Sanz porten treballant moltes hores, durant els últims mesos, perquè el pròxim dia 3 de març estiga tot llest i la falla municipal traga les seues primeres peces al carrer.

Una monument que va a donar molt de què parlar, especialment per la seua gamma de colors i perquè trenca amb l’estètica convencional,amb l’autoria del dissenyador internacional Okuda. Com diu el propi Latorre, el seu innovador estil és un avanç per a les Falles.

La falla municipal ja comença a tenir color perquè comença el compte arrere perquè València torne a ser el focus d’atenció a nivell internacional i el temps, també per als artistes fallers, és or.