Benetússer inicia les Falles 2017 amb la tradicional Crida

0
313

Verónica Vicente Bañuls i Naiara Sánchez Flores, Falleres Majors de Benetússer van ser les encarregades de fer una crida a tots els veïns des del balcó de l’Ajuntament anunciant el començament de les falles 2017. Les dos, en un discurs compartit, van coincidir a demanar a tots els fallers de Benetússer que disfruten d’estos dies de pólvora, soroll, música i tradició.

En les seues paraules també va haver-hi un record al nomenament de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco que fan del 2017 un any molt especial per ser el primer des de la condecoració. Tant Verónica com Naiara van reconéixer sentir-se orgulloses de poder representar a la festa en un any tan especial com este.

A continuació, es van entregar les tradicionals fotos de record amb totes les falleres majors de les sis comissions falleres de Benetússer i es va condecorar els fallers amb la màxima distinció de la Junta Local Fallera del municipi, el “bunyol d’or i brillants amb fulles de llorer”. A més, es va inaugurar la “Exposició del Ninot” en el pati de l’edifici consistorial.

Arranca amb la Crida el calendari d’actes programats per la Junta Local Fallera per a la setmana fallera 2017 que tindrà continuïtat el pròxim cap de setmana en amb la cavalcada del Ninot el dissabte 4 de març a les 19h i el festival de paelles en la plaça de la Xapa el diumenge 5 de març a partir de les 12h.