Segons ens ha comentat en el programa de Vive Las Fiestas la Diputada de Ciutadans i Fallera Major de València 2018, Rocio Gil, el Regidor de Comprimís, Carlos Galiana, li ha demanat disculpes després de recriminar-li que “no havia actuat per a ajudar el món faller durant la pandèmia”.

Galiana no sembla voler mostrar públicament el seu penediment, ja que aquestes disculpes s’han produït a través d’una trucada telefònica privada i no en públic com a ella li agradaria. Per això, exigeix un perdó públic al regidor, com seria just, en haver-se produït aquest atac en un acte publique, com és un ple municipal.

Des del món faller están a l’espera que es produïsca aquest fet, ja que consideren que no cal mesclar la política amb la festa. Després d’aquesta controvertida trucada potser el futur perdó es realitzarà en el pròxim ple municipal, no obstant això, els fallers agradarien conèixer amb exactitud on es realitzá dit perdó.

Cal recordar que si finalment Galiana demana perdó de manera pública serà la segona vegada en un mes que es retracta per les seues declaracions.