Carmen Raga i Ortí i Leyre Gallego i Ruiz, falleres majors de Torrent 2019

0
829

L’acte va començar amb l’acomiadament de les falleres majors 2018

Les falles de Torrent estan d’enhorabona perquè ja coneixen el nom de les que seran les màximes representants de les falles 2019. Carmen Raga i Ortí i Leyre Gallego i Ruiz es convertiren en fallera major de Torrent i fallera major infantil de Torrent, respectivament. El acte, que es celebrà a l’àgora del Parc Central, fou màgic i inoblidable per a les 18 xiquetes i joves que es presentaven per a complir el seu somni, però sobretot per a les dos protagonistes que, en sentir el seu nom per part de l’alcalde Jesús Ros, que a més va ser l’encarregat d’obrir els sobres, s’emocionaren i van viure un moment únic.

L’alcalde Jesús Ros, acompanyat del regidor de Falles, José Antonio Castillejo, va ser el primer a felicitar les falleres majors i desitjar-los “un any ple d’emocions i que han de gaudir des del primer dia, representant la ciutat de Torrent i les festes falleres per tots els racons”, destaca l’alcalde. Carmen que pertany a la comissió Carrer Toledo, i Leyre de la comissió Nicolau Andreu han sigut seleccionades pel següent jurat: Sales Tatay, Sofia Parra, Ximo Hernández, Alicia Moreno i Borja Sanz.

Durant l’acte es va projectar un vídeo de les nou candidates infantils i de les nou candidates grans que ballaven en un emblemàtic i reconegut lloc de Torrent com es el Centre Ambiental del Vedat. El vídeo és una continuació de les entrevistes de presentació que s’han gravat amb el nom de Camí d’un somni, on les candidates es presenten en una entrevista que es pot veure en el següent enllaç: http://bit.ly/2KO4qcN

Acomiadament de les falleres majors 2018
L’acte d’elecció s’encetà amb l’acomiadament de Maria Jesús Rincón i Prieto, fallera major de Torrent 2018; i Alexia Manzano i Muñoz, fallera major infantil de Torrent 2018. Les dos falleres pujaren a l’escenari per a agrair la tasca de totes les persones que han fet que les falles del 2018 queden sempre en el seu record. L’alcalde va dedicar unes paraules d’agraïment en nom de tota la ciutat i del món faller, tant a Maria Jesús, com a Alexia i a les seues corts d’honor.