Claudia Alacreu González, Fallera Major Infantil de Paterna 2017

0
714

La vesprada del dissabte 14 de gener, el Gran Teatre Antonio Ferrandis acollia la solemne exaltació de Claudia Alacreu González com a Fallera Major Infantil de Paterna 2017.

Junt amb les huit xiquetes que formen la seua Cort d’Honor, ha rebut la banda i els atributs que l’exalcen com la màxima representació fallera entre tots els xiquets de la Vila.

Sorpresa, emoció i il·lusió són les emocions que van invadir a esta xicoteta pertanyent a la comissió Plaça Dos de Maig quan fa quatre mesos va ser seleccionada per al seu càrrec com a Fallera Major Infantil de Paterna. En el discurs de Claudia no han pogut faltar les mencions de la seua família, responsables del seu amor cap a les falles; a la Fallera Major i Tall d’Honor de Paterna, amb els que disfrutarà tots els actes de la festa i, per descomptat, la seua gran cort infantil: Elsa Sánchez Bleda, Nerea de la Cruz Fernández, Elena Grau Giménez, Nereda Buendía Galdeano, Nerea Mota Gisbert, Alba Belda Albiñana, Nerea Bertolín González i Isabel Barbeta Valero.

L’exaltació de Claudia ha anat a càrrec de què va ser Fallera Major Infantil de València de l’any 2016, Sofía Soler Casas.

Rapunzel, un musical enredat, ambientat en la famosa pel·lícula de Disney Enredats, obria l’acte d’exaltació posant a tot el públic en peu i inclús fent-los ballar abans de que Claudia i la seua Cort s’apoderaren de l’escenari.