Convent Jerusalem ha sigut la guanyadora del IV Premie Pedal i Cadena

0
512

La Falla Convent Jerusalem ha sigut la comissió guanyadora de l’IV Premi Plantà, Pedal i Cadena que s’ha atorgat en la nit d’avui en un bonic i emotiu acte en el casal de la Falla Gayano Lluch.

L’acte ha estat presidit per la Fallera Major Infantil de

València, la Srta. Daniela Gómez dels Àngels, les nostres Falleres Majors, Elena Mª Rivero Simón i Lluna Pérez Sanabria; el nostre president Cessar Rivero i per D. Pere Fuset i el regidor de mobilitat de l’Aj. de València, D. Giuseppe Grezzi. L’acte serà presentat pel nostre amic Bor Peiró.

Què és el Premi Plantà, Pedal i Cadena?
La Comissió de la Falla Gayano Lluch-Dr. Marque Merenciano va engegar un nou guardó faller: el “Premi Plantà Pedal i Cadena” l’any 2015.
Aquest premi naix amb una doble fi: el de premiar l’acabat de la tradicional plantà de les falles infantils que competisquen cada any en la secció especial i el foment de l’ús de la bicicleta en el casc urbà de la ciutat de València.

Com va nàixer el premi?
Durant molts anys un grup de fallers de la nostra comissió va establir una bonica iniciativa que es va convertir en costum, realitzant un recorregut lúdic per totes les falles infantils de secció especial, valorant-les i gaudint-les, per aquest motiu després de consolidar aqueix recorregut al llarg de sis anys i amb l’experiència obtinguda, la Delegació de Relacions Externes i Mitjans de comunicació de la comissió, va arreplegar el guant per a crear oficialment aquest interessant guardó.

BASES DEL PREMI:
El “Premi Plantà Pedal i Cadena” valorarà les plantàs de les falles infantils que competisquen en la secció especial.
El jurat compost per membres de la comissió de la falla Gayano Lluch i nomenats per la delegació de RREE de la
comissió (mai menys de 3 i mai més de 7) realitzarà el recorregut amb bicicleta (potenciant i combinant així l’ús responsable de la mateixa en la nostra ciutat amb la pràctica d’esport i la passió per les falles) visitant les falles de la secció especial. Aquest recorregut serà estipulat i publicat amb anterioritat, el matí del 15 de Març de cada any faller a les 08:00 h. una vegada haja conclòs la plantà de totes les falles infantils de la secció especial.
La falla Gayano Lluch com a organitzadora del premi, quedarà fora de concurs.
El jurat tindrà en compte l’harmonia de la plantà amb la falla. Que la falla estiga integrada en la plantà i la plantà en la falla, així com la neteja dels voltants.
S’estableix el lliurament de el “Premi Plantà pedal i cadena” dos mesos després de la plantà, tots els 15 de maig de cada any a les 20:00 hores en el casal de la falla Gayano Lluch.
Al sopar i acte de lliurament estaran convidats els màxims representants de cada comissió que hagen plantat falla en la secció especial infantil.

GUANYADORS PREMI PLANTÀ, PEDAL I CADENA:

ANY 2015: Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals
ANY 2016: Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals
ANY 2017: Falla Exposició-Micer Va mastegar

AÑO 2018: Falla Convento Jerusalén