El Gremi Artesà d’Artistes Fallers ajorna la Festa en honor a San José Artesà

0
691

El Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València ha ajornat la celebració de la seua Festa Patronal. La celebració de la seua festa en honor al Patró del Gremi, San José Artesà, anava a tenir lloc el dia 1 de Maig amb la celebració d’una missa en honor al sant i els difunts, un menjar de fraternitat i el lliurament dels ninots d´Or 2020.

Però, i a causa de l’estat d’alerta sanitària que està vivint tothom s’ha vist obligada a ser suspesa.

En el comunicat el Gremi ha recalcat que a pesar que el 26 d’abril finalitze l’estat d’alarma i es restablisca la rutina amb normalitat, consideren que no és propici el realitzar cap acte festiu.

Des del Gremi es troben ja cercant una data alternativa en la qual poder realitzar la celebració de la festa patronal, possiblement després de l’estiu.

Una data en la qual procuraran tractar d’evitar que coincidisca amb les dates remenades per a dur a terme la celebració de les festes josefinas i de les Fogueres de Sant Joan d’Alacant.

Els artistes fallers continuen treballant en els tallers

L’activitat no cessa a la Ciutat Fallera, i en la resta de tallers on els artistes fallers continuen al peu del canó treballant.

A pesar que són temps de molta incertesa, els artesans es troben realitzant les Fogueres de Sant Joan i arrancant ja amb les Falles 2021, sense saber encara quan podran plantar-se les falles del 2020.