Les Falles de Sagunt en l’aire després de la reunió de presidents del dimarts 7 d’abril

0
327

La taula de presidents i presidentes, encapçalada per Federació Junta Fallera de Sagunt i reunida ahir dimarts 7 d’abril telemàticament, va decidir continuar treballant per la celebració de la setmana fallera de 2020..

Des que el passat 10 de març es coneguera l’ajornament de les Falles 2020 per part de Generalitat Valenciana, des de Federació Junta Fallera de Sagunt i les comissions que la conformen, s’ha estat cercant opcions per a la celebració de les mateixes una vegada les condicions sanitàries ho permeten.

En aquest sentit, el col·lectiu faller, pensa que, en les actuals circumstàncies, és imprudent donar una data per a la celebració de la setmana fallera 2020 fins que no es veja com evoluciona la situació.

Quan les circumstàncies ho permeten, es consensuarà una data que es remetrà a les autoritats perquè aquestes donen el vistiplau a aquesta, ja que la nova data per a la celebració de la setmana fallera 2020 no ha d’interferir ni perjudicar el desenvolupament d’altres festes locals.