El gremi de sastres i modistes de la Comunitat Valenciana organitza un sopar solidari per a divendres que ve

0
295

El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana va presentar recentment el programa d’activitats amb les quals l’entitat commemora el seu 775 aniversari.

Durant el mes d’abril s’ha organitzat la recollida d’aliments no peribles que es portaran al maig a Ucraïna a través de l’ONG World Central Kitchen. A més, cal destacar la celebració del sopar solidari que tindrà lloc divendres que ve 29 d’abril a les 21.00 hores (Hotel Senator – Plaza Manuel Sanchis Guarner, València), a benefici de les entitats que componen ​La Corona Solidària Centenari de la Coronació Mare de Déu Dels Desamparats: Fundació Maides, Fundació Vila Teresita, Fundació provida València i Pa de Sant Antoni.

Fran Tochena, Maestro Major del Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la CV ha indicat que en el sopar s’entregarà als assistents la insígnia del 775 aniversari i posteriorment es realitzarà una Rifa Solidària a benefici de la Corona de Caridad. Volem continuar incentivant el vessant solidari del nostre Gremi, ajudant a les entitats que més ens necessiten, ha indicat el propi Tochena.

Podrà assistir qui ho desitge enviant un email de confirmació, a l’adreça gremiosastresymodistasvalencia@hotmail.com. El preu del menú és de 50 €. i s’ha habilitat una Fila “0” perquè puga realitzar el seu donatiu qui així ho desitge, a través del número de compte ES55 2010 7731 0113 0075 1782.