El Palleter s’alça amb el guardó a millor curt en la I gal·la de curtmetratges fallers de FJFS

0
230

Diumenge passat 4 de juliol es va celebrar l’I certamen de curtmetratges fallers organitzat per l’àrea de cultura de Federació Junta fallera de Sagunt.

L’acte va comptar amb la presència de les falleres majors de Federació, Aitana González i Sandra Ordiñaga, acompanyades pel Vicepresident de l’entitat, Paco Giménez i el vicepresident de Festejos, Miguel García.

Les comissiones participants van ser A. de C. Falla Gilet, A. de C. Falla El Tabalet, A. de C. Falla El Palleter i A. de C. Falla Els Vents.

I de els curtmetratges presentats, el públic va triar “Confinament 4.0” de la falla el Palleter, com el millor d’aquesta I edició.

Quant a la resta de categories, la falla Els Vents es va alçar amb el 3r posat en les categories de millor qualitat d’àudio, millor fotografia, millor interpretació, millor muntatge i millor guió; mentre que el 2n lloc en aquestes categories va anar a parar a les mans de la falla Gilet i el 1r per a la falla El Palleter.

El guardó a millors efectes especials va ser per a Bea Alcón, del Palleter. El de millor actriu va recaure en Juana Salas, del Palleter. I el de millor direcció per a Clara Requena, també del Palleter. Per part seua, el de millor actor va anar a parar a les mans de Pepe Catalunya de la falla de Gilet.

L’acte, que es va celebrar a la Casa de Cultura de Port de Sagunt, va comptar amb les mesures sanitàries pertinents i es va desenvolupar sense incidents i amb control estricte d’aforament i distància social.