Els ultimos premis de l’any

0
242

La Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia entrega els Premis Eugeni 2017.

La nit dels Sants Innocents va reunir a les comissions integrants de la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia en la celebració de la gala dels Premis Eugeni 2017. L’espai que va acollir la XIIa edició d’aquests guardons fou l’Ateneu Mercantil de València. Els encarregats de presentar l’esdeveniment van ser Ángeles Hernández, Pedro Rubio i Carlos Galiana.

L’acte va estar presidit per les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, així com pel Regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset. Tampoc es van voler perdre l’esdeveniment les Falleres Majors de Torrent, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, el President de la Interagrupació de Falles, Jesús Hernández, ni el Mestre Major del Gremi d’Artistes Fallers, José Ramón Espuig.

Durant la gala es va fer entrega dels “Premis Eugeni Infantils” i els “Premis Eugeni” a les falles infantils i als artistes que enguany reberen el primer premi d’Ingeni i Gràcia en València i Torrent. Així mateix, s’entregà el nou guardó “L’has clavat” a l’artista més premiat amb ingeni i gràcia d’aquest 2017. En este cas, el guanyador va ser Carlos Carsí. Les Falleres Majors de València i el President de la Federació, Joaquín Berlanga, concediren el Premi I + G 2017 a la comissió Sant Vicent – Periodista Azzati i a l’artista Vicente Martínez Aparici pel monument “¡Pantomima i Celestina sempre han fet molt bona rima!”

La vetlada va concloure amb el tradicional Sopar de Confraternitat que va tenir lloc en el mateix restaurant de l’Ateneu.

Fotografies: Josep V. Zaragoza