Jurat Fallera Major de València 2018

0
1508

Estes són les persones que composen el jurat que seleccionarà a la Fallera Major de València 2018 i a la seua Cort d’Honor.

Vicent Sempere

Faller de la comissió Bosseria. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Cardenal Herrera CEU (1995 – 2000), va iniciar la seua trajectòria periodística en l’Agència EFE com a corresponsal esportiu. La major part de la seua carrera l’ha exercit en Canal 9, on va realitzar funcions de periodista, editor, presentador i narrador d’esdeveniments esportius, des de 1999 fins al tancament de la televisió. Actualment és periodista i presentador de “Super Murciélago” i “Super Running” en Levante Televisió i narrador dels partits del València CF en la 97.7 Ràdio.

Arantxa Bartual Jiménez

Component de la comissió Na Jordana, on participa activament en activitats teatrals, entre d’altres. També en esta falla ha sigut Fallera Major Infantil en l’any 1994 i Fallera Major en 2004. Va ser component de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València Carmina Gueguel Masmanian Estellés en l’any 2005. És llicenciada en Pedagogia, Magisteri d’Educació Infantil i Magisteri en Llengua Estrangera. Actualment, és cap d’estudis de Primària en un centre educatiu d’Alboraia.

Estefanía López Montesinos

Fallera de Carrera Malilla – Illa Cabrera des que tenia un any, ha exercit càrrecs en la directiva com a subdelegada d’infantils i delegada de festejos. Fou component de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València de 2003, a més de Fallera Major de València l’any 2015. És graduada en Dret per la Universitat de València i actualment opositora a judicatures.

José Luis Aparicio Stingo (121 vots)

Falla Castelló – Sogorb

President de la Falla

Faller des de l’any 1997, al llarg de la seua trajectòria fallera ha ostentat diversos càrrecs en la seua comissió, Castelló – Sogorb. Cal destacar que ha sigut delegat de la falla en el sector de Russafa B. En l’actualitat, és president de la seua falla per quint any consecutiu. En el camp laboral, és responsable de producció en una empresa química.

Raquel Royuela Reina (111 vots)

Falla Avinguda de Burjassot – Carretera de Paterna

Presidenta de la Falla

Amant de les Falles i de la pólvora, durant tota la seua vida, Raquel Royuela ha pertangut a la mateixa comissió, i des de fa cinc anys, a més, exerceix la presidència de la seua falla. És administrativa i treballa en una empresa que gestiona estacions de servici. Un repte personal és el que ha motivat a la presidenta de la Falla Avinguda de Burjassot – Carretera de Paterna a donar el pas per a ser jurat de la Fallera Major de València 2018 i de la seua Cort d’Honor.

Carlos Tuset Boada (87 vots)

Falla Carrera de Sant Lluís – Avinguda del Doctor Waksman

President de la Falla

Gerent d’una empresa d’organització d’esdeveniments i protocol, i faller durant més de 30 anys, Carlos Tuset ha format part de la directiva de la seua comissió per 15 anys, els tres últims, com a president.

María Cristina Estévez Mariñas (138 vots)

Falla Llorers – Arquitecte Lucini

Delegada del Sector de Saidia

María Cristina Estévez pertany a la seua comissió des de l’any 1997 i ha sigut delegada de Festejos i de Fémines durant diversos anys. A més, fou Fallera Major de la seua falla en l’exercici 1999 – 2000 i posseeix el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer. És delegada del seu sector, Saidia, des de l’any 2011, però prèviament treballà en la Delegació de Protocol i Relacions Públiques de Junta Central Fallera des de l’any 2010 com a acompanyant. Cal remarcar que va ser vicepresidenta 4.ª de l’àrea des de l’any 2012 fins a 2015. Es dedica professionalment a l’organització d’esdeveniments i accions de màrqueting i publicitat des de fa més de 20 anys.

Fotografies: Armando Romero