Exposició benèfica amb pessebres i artesania

0
698

La seu de la delegació diocesana de Missions del Arzobispado de València acollirà des de matí, dilluns, una exposició benèfica amb peces d’artesania monàstica elaborades per religioses Germanes de Belén de l’Asunción de la Verge i de Sant Bruno, del monestir de Sigena (Osca).

La mostra, que romandrà exposada fins al 9 de desembre, inclou figures marianas, de sants i peces per al pessebre, realitzats en pedra dolomita i en fusta, segons fonts de l’organització.

L’exposició podrà visitar-se de dilluns a dissabte, en horari de matins, de 10.30 a 13 hores, i de tardes, de 16.30 a 20 hores, a la seu de la delegació de Missions, situada en la calli Avellanes, 22, de València, a excepció dels diumenges i el dia de la celebració de la Inmaculada, han afegit.

Igualment, seran exposades peces de ceràmica pintades a mà per les religioses, així com talles de fusta, icones elaborades seguint la tradició oriental, “tant sobre teixit com a fusta, i encens preparat en Terra Santa per religiosos de la Família Monàstica dels Germans de Belén”, han assenyalat.

A més, s’exhibiran “naixements realitzats en fusta i pedra dolomita, rosaris, medalles, llibres d’art i vés-les”.

Els fons que s’obtinguin amb la venda dels articles de l’exposició es destinaran, igual que en anys anteriors, a recolzar la labor de la Família de les Germanes de Belén.

En l’actualitat, les religioses Germanes de Belén de l’Asunción de la Verge i de sant Bruno expliquen, a més de les comunitats a Espanya, – en el monestir oscense de Santa María Regna, en Sigena, i en el convent gadità de l’ordre a Jerez de la Frontera-, amb monestirs a França, on tenen tallers artesanals, així com a Bèlgica, Itàlia, Àustria, Portugal, Alemanya, Israel, Estats Units, Argentina, Mèxic, Canadà, Lituània, Xile i Polònia.