II Setmana de la Costura del Gremi Artesà de Sastres i Modista

0
222

Fran Tochena, Maestro Mayor del Gremi Artesà de Sastres i Modistes, presenta la segona edició de la Setmana de la Costura la passarel·la als mitjans al costat dels dissenyadors participants
Set posades en escena componen el Programa de Desfilades de la primera edició de la SETMANA DE LA COSTURA, afavorida i organitzada pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana.
El dimarts 28 obrirà la passarel·la BROTOCÓ ATELIER al costat de les propostes infantils de Kianty, amb els seus exclusius accessoris amb una original posada en escena. Seguidament un nou nom en la costura valenciana, el creador JORGE DEL BOU. Tancarà la jornada GRETA, que presenta noves creacions en costura infantil i un avanç de la seua línia per a joves Greta by Claudia B.
El dimecres 29 serà el torn d’un nom clau del disseny de la Comunitat Valenciana. HIGINIOMATEU. I, a continuació, el mestratge de VERA **ATELIER, referent en costura valenciana, membre de la Junta de Govern i Escola del Gremi.
El Jueves 30, DOLORES irromprà sobre la passarel·la amb l’elegància clàssica de les seues creacions. I tancarà la jornada ROSA BLASCO amb el seu acostumat mestratge en costura i **peletería.
La jornada de clausura, divendres 1, correrà de la mà de LUIS ROCAMORA presentant les seues inconfusibles propostes que conjuminen tradició i avantguarda.
Les signes participants en aquesta edició conformen una magnífica representació de l’ampli ventall de possibilitats estilístiques de la Costura Valenciana, oferint des d’un marc incomparable com el del Saló Stolz, en ple centre de València, tota l’essència i creativitat de cadascun dels seus dissenyadors.
Després de la desfilada el Gremi celebrarà la cinquena edició del lliurament del seu Premi Agulla Brillant en un sopar de gala.
Amb aquesta iniciativa, el Gremi continua la seua comesa per dur a terme les labors de promoció de l’artesania i la costura de les empreses, signatures, dissenyadors i modistes adscrits a la institució.
La segona edició de la Setmana de la Costura compta amb la col·laboració principal de Vericat Implantología Immediata, Set Jewels Gallery, Audioprobe i Tevian i aportacions de Ayre Astoria Palace i Flores La Tartana