La falla Dr. J.J. Dómine – Port exalten a les seues Falleres Majors

0
542

Dissabte passat 25 de novembre van ser exaltats en els salons Mediterrani a Albal les falleres majors de l’exercici 2017/2018 de la falla Dr. J.J.Dómine, Carla Llorens Ortiz i Sandra Lucas del Rosal. Sota el lema “Somnis”, la comissió va preparar una presentació que celebrava els somnis complits dels anteriors representants, i brindava pels quals aqueixa nit s’anaven a realitzar.

Carla va rebre la seua banda de fallera major infantil de mans d’Alejandro Arnal Ortiz, president infantil i el seu cosí, que no va poder evitar emocionar-se quan li van dedicar un bonic video homenatge com a part del seu regnat. La nostra màxima representant infantil, Carla, també va vessar unes llàgrimes quan la seua mare, María José Ortiz, va intervenir com mantenedora i va emocionar a tota la sala explicant d’on ve la passió per les falles deFMI.

De la mateixa manera, Sandra va ser coronada màxima representant de la comissió adulta quan el president, Javi Blasco Campuzano, la seua parella, li va imposar la banda que li atorga aquest distingit càrrec. Sandra, emocionada i agraïda, no va perdre ni un segon el seu somriure quan les seues dues amigues i la seua mare van actuar com les seues mantenedoras.

Els quatre van gaudir d’una nit màgica envoltats de familiars, falles convidades, amics, i, com no, els fallers d’aquest col·lectiu, que no van voler perdre’s aquest acte tan especial per als seus representants.