La Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor visiten la falla municipal

0
300

Latorre i Sanz mostren a la màxima representació el desenvolupament de la fusió clàssic urbana que lluirà en la plaça de l’ajuntament en les falles de 2019.

A pesar que ja coneixíem algunes pinzellades del procés de la Falla Municipal de Latorre i Sanz a través de les xarxes socials, Marina Civera, Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor van acudir al taller dels artistes per a conèixer de primera mà el procés de la qual serà la seua falla municipal.

En el mateix taller, les 13 xiques, el regidor de festes Pere Fuset i la directiva de Junta Central Fallera van poder observar el desenvolupament d’un treball que fa uns mesos plasmaven en paper els artistes d’art urbà, Pichiavo.

Latorre i Sanz havien preparat tot per a una visita especial, on es va poder observar els impressionants caps d’Hermes i Posidó així com l’espectacular tors de la Peça central del monument municipal, la figura de “La Paz”, que custodiarà la plaça de l’Ajuntament en els dies més importants del mes de març per al món faller. Unes figures que ja han començat a agafar color amb grafitis com van explicar els artistes Pichiavo. Un treball complicat que es converteix en repte per als artistes urbans que treballaran les peces per separat i posteriorment uniran per a crear el conjunt.