Les reines Torís assisteixen a la presentació dels nous brous de Baronia

0
626

Després de l’èxit collit l’any passat, el celler cooperatiu La Baronia de Torís va decidir repetir l’experiència i organitzar una cata maridatge de varis dels seus brous amb delícies elaborades per Dolços **Filiberto per a commemorar el tancament de la campanya.

L’acte va comptar amb la Reina de les Festes, Andrea Nogueroles i la seua Cort d’Honor, així com l’Alcalde, Eugenio Fortaña, i mimebros de la corporació municipal. Tamb
é estaven convidats els socis i els màxims representants d’entitats i asociacones locals.

Joan Picó, enólogo de la Baronia, i Consuelo Filiberto van oferir en aquesta ocasió combinacions en les quals es va poder catar el nou Henrie March Nº3, elaborat amb Malvesia, amb una torrada de formatge de carbra i vaca amb ametla, o el So dos dies elaborat amb mocatel amb una rosquilleta que contenia taronja confitada i anxova.

Empresa de gran tradició que aposten per la innovació en els seus productes sense oblidar els que els han conferit renom i reconeixement. En aquesta línia es va completar la cata maridatge amb el negre Baró estimat tempranillo 2016 i una moneda de xocolata d’origen i la Mistela de moscatell que en aquesta ocasió es maridó amb una torrada de foie i cruixent de pernil.

Una jornada que va resultar una delícia per al paladar gràcies a l’explicacions de Picó i Filiberto que van permetre el reconeixement de nombrosos matisos en cadascun dels maridatges.

L’acte va finalitzar en la sala de barriques on Andrea nogueroles va signar en el Llibre d’Honor de la cooperativa i el president de l’entitat, José Beltrán, li va imposar la insígnia d’or de l’entitat.