Les fogueres proclamen la bellesa del foc d’Alacant 2018

0
106

La proclamació de la bellesa del foc d’Alacant 2018, Aleida González, i les seues dames d’honor, va congregar ahir a més d’un miler de persones en la plaça de l’Ajuntament d’Alacant.

Miguel Ramos va ser el responsable de confeccionar els vestits oficials de núvia alacantina de les noves representants. Un dels moments més esperats de la nit va ser conèixer el color de la faldilla oficial de Aleida; Vius i Marí ha sigut la responsable d’elaborar artesanalment aqueix espolín en to blau marí. Les dames, en canvi, vestien faldilles en fons blanc.

Toni Cabot, director del Diari Informació, va anar el mantenedor de l’acte. Cabot va presentar de forma afectuosa a cadascuna de les set representants del foc, mostrant si trajectòria festera i professional.

A l’acte tampoc va faltar l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, qui va imposar la banda a la màxima representant dels Fogueres i membres de la Corporació Municipal.

Després de l’acte oficial, foguerers i barraquers es van desplaçar al parc El Morant per a gaudir d’una agradable vetlada amb música i festa.

Imatges Fotofilmax