Lisboa rebrà a les Candidates al títol de Bellesa del Foc d’Alacant 2017

0
571

Com cada any, els foguerers es reuneixen per a celebrar el tradicional sopar de Fogueres en Nadal. El restaurant Juan XXIII va acollir a 1200 festers que van gaudir d’un sopar de germanor que va durar fins a altes hores de la matinada.

A l’acte va acudir l’alcalde d’Alacant Gabriel Echávarri, el president de la Federació dels Fogueres de Sant Joan, Manolo Jiménez i la Bellesa del Foc d’Alacant, Ana Belén Castelló al costat de les seues Dames d’Honor, a més d’altres personalitats benvolgudes en el món de la Festa de Fogueres.

L’alcalde d’Alacant va aprofitar aquest sopar per a donar tres notícies d’interès als assistents. En primer lloc, va informar que el dia 31 de desembre a les 14:00 hores, la ciutat d’Alacant gaudirà d’una mascletà en la Plaça dels Estels. A més, va comentar que les Dames d´Honor podran gaudir de les mascletaes de les pròximes Fogueres al costat dels Presidents i Belleses. I finalment lloc, l’alcalde de la ciutat va revelar el lloc on se celebraran les Convivències de les Candidates al títol de Bellesa del Foc d’Alacant 2017 que seran a Lisboa.