L’Amistat de Quart de Poblet estrena el pasdoble Amics de la Passejà per a celebrar el 300 aniversari de la festa

0
868

L’Agrupació Musical l’Amistat de Quart de Poblet és tota una institució en el municipi i prova d’això és la seua implicació en les celebracions en honor a San Onofre. I és que fa 128 anys que la seua música acompanya a la Passejà, que enguany compleix el seu 300 aniversari, i, a més, estrenant la declaració de Festa d’Interès Autonòmic.

Els músics es van bolcar en la nit màgica del 9 de juny amb la interpretació de l’himne de Sant Onofre per a acompanyar als 82 coheters que van participar en l’espectacular vetlada. La fusió de pirotècnia i música va ser el millor fermall d’or per a aquesta commemoració.

No obstant això, el moment més emotiu i especial va ser el Concert Extraordinari en honor al patró que es va celebrar al parc de Sant Onofre. La banda va estrenar la peça “Amics de la Passejà”, composta per encàrrec pel jove músic de l´Amistat Jorge Coll Navarro. Es tracta d’un pasdoble-himne amb el qual es ret homenatge al 300 aniversari de la celebració. Al capdavant dels músics, ha estat al comandament de la batuta l’experimentat músic José Onofre Deu Monzó.

Després del concert, la banda es va sumar a la solemne processó amb el sant que va partir des de l’ermita fins a la Parròquia de la Puríssima Concepció.