Marina i Sara participen i viuen la màgica de l’exposició de Harry Potter

0
681

Van tenir l’oportunitat de fotografiar-se amb els germans Weasley i amb Auror Tonks

Les Falleres Majors de València, Marina Civera i Sara Larrazábal, van estar presents en la inauguració de Harry Potter: The Exhibition a la Ciutat dels Arts i els Ciències de València. Va ser el passat 11 d’abril i en la catifa roja van tenir l’oportunitat de conèixer i fotografiar-se amb els actors James i Oliver Phelps, que van interpretar a Fred i George Weasley, i amb Natalia Tena, que va interpretar a Auror Tonks en la saga de pel·lícules de Harry Potter.

L’exposició ja ha recorregut ciutats de tot el món des de 2009 com Chicago, Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, París, Brussel·les, Xangai, Madrid, Amsterdam, Milà o Berlín i ha reunit més de 5,5 milions de visitants. Però en esta ocasió es podrà veure per primera vegada a Espanya una nova escena que inclou vestits i attrezzo de l’última pel·lícula: Animals Fantàstics: Els Crims de Grindelwald. Són els vestits usats per Newt Scamander i Albus Dumbledore dècades abans de convertir-se en director de Hogwarts, i pel mag Fosc Gellert Grindelwald.

Marina i Sara van poder visitar els 1500 metres quadrats d’exposició experiencial creada per GES Events en col·laboració amb Warner Bros. Consumer produts i es van endinsar en el Món Màgic a través de centenars d’objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules d’Harry Potter o d’escenaris inspirats en els decorats de la filmografia. Són nou escenaris d’exposició i, en entrar, un membre de l’exposició dóna la benvinguda als visitants i selecciona alguns per formar part de casa favorita en Hogwarts. Després els guia perquè inicien el seu recorregut que comença amb un viatge per les escenes favorites de Harry Potter.

Les Falleres Majors de València van poder visitar a més algunes de les localitzacions més populars de la pel·lícula com la sala comuna, el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbología i el Bosc Prohibit.

Fotografies: Armando Romero